Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tento víkend se kromě emotivního dramatu Konec věty můžete těšit třeba na psí animák Scoob, válečný thriller Za pět dvanáct nebo komedii Do naha.

Konec věty

Po ovdovění se Frank Fogle neochotně vydává na cestu, aby splnil poslední přání své ženy a rozptýlil její popel nad odlehlým jezerem v jejím rodném Irsku a vzal s sebou i syna Seana, s nímž se dávno nestýká. Když je chlapec propuštěn z vězení, poslední, po čem touží, je výlet do ciziny se svým odcizeným otcem. Jediné, co teď potřebuje, je nový začátek v Kalifornii. Když však jeho cestovní plány ztroskotají, přijme otcův návrh výměnou za letenku na západní pobřeží a slib, že se pak už nikdy nebudou muset znovu vidět. Výlet, který se prolíná s irskou smuteční hostinou, vynořením dávné lásky, setkáním s krásnou mladou ženou a řadou nevyřešených problémů, se stává něčím víc, než otec a syn původně zamýšleli.

V jámě

Markuss si musí zvyknout na nový život na venkově u babičky. Poté, co sousedova dcera Emílie pronese několik opovržlivých poznámek o chlapcově otci, rozhodne se jí Markuss uštědřit tvrdou lekci. To má negativní důsledky, které se projevují v celé vesnici. Chlapec, který je nucen pracovat, začne ostatní vesničany nenávidět. Jediný člověk, kterého má rád, je stará námořnice žijící v nedalekém lese. Ti dva se navzájem inspirují a střeží svá tajemství. Náhodným zvratem událostí se dramaticky změní sankce, které na chlapce uvalila Emíliina matka, a v důsledku toho utrpí i jeho pověst v očích obyvatel vesnice.

Scoob

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjišťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby.

Za pět dvanáct

Léto 1939. Hitlerova moc roste a napětí mezi Velkou Británií a Německem dosáhlo kritického bodu. internátní škola pro dcery a kmotřenky nacistické elity na jižním pobřeží Anglie, se po záhadném zmizení učitele pana Wheatleyho ocitá pod přísným dohledem. Ředitelka školy, slečna Rochollová (Judi Denchová), najme učitele angličtiny Thomase Millera (Eddie Izzard), aby Wheatleyho nahradil a pomohl dívky připravit na anglo-německé společenství. Thomas pomalu vzbuzuje podezření Ilse Kellerové (Carla Juri), učitelky němčiny, která má svá vlastní tajemství. Thomas se ocitne v křížové palbě, je obviněn z vraždy a vydává se na útěk, aby očistil své jméno a odhalil skutečný plán Ilse s dívkami. Podaří se mu ji zastavit dřív, než bude pozdě?

Do naha!

Gaz potřebuje schrastit peníze, a tak ho napadne, že s kamarády vytvoří stryptýzovou skupinu. On i jeho kamarádi však mají k ideálu exotických tanečníků daleko. Gazův nejlepší kámoš Dave trpí nadváhou a díky nedávné vlně impotence je psychicky na dně; amatérský tanečník Gerald je nenapravitelně upjatý; Horse, starý dědek, má v tanečním repertoáru tak maximálně kuřecí tanec a Guy nemá navzdory své lásce ke Zpívání v dešti absolutně žádný smysl pro rytmus – ovšem fyzicky je značně obdařený! Přesto všechno tihle týpci s bezmezným odhodláním nacvičují Geraldovu nejlepší choreografii a brzy tančí za zvuků Donny Summer, Hot Chocolate, Garyho Glittera, Sister Sledge a Toma Jonese a připravují se na děsivé, ovšem nezbytné představení, které je odliší od průměrných striptérů … takže Do naha!

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.