Zavřít reklamu

Apple Watch Series 7 toho přinesou nového poměrně dost. Nejzajímavějšími novinkami pak bude zcela určitě nasazení hranatějšího designu, který bude vycházet z novějších iPhonů či iPadů, spolu s užšími rámečky kolem displeje a jeho větší úhlopříčkou. A právě na zvětšení displeje a zúžení rámečků se zaměřili grafici spolupracující s portálem 9to5mac, díky kterým si můžeme nyní udělat o nových Apple Watch Series 7 opět o něco lepší obrázek. 

Do porovnání se dostal konkrétně největší, tedy 45mm model Apple Watch Series 7, spolu se 44mm Apple Watch Series 6 a 42mm modelem Apple Watch Series 3. Jak můžete v galerii vedle tohoto odstavce na grafice vycházející z uniklých dat vidět, zúžení rámečků u Series 7 je opravdu výrazné i oproti 44mm modelům, natož pak proti Series 3 a starším. Užitková plocha displeje tedy bude přímo vybízet k rozmanitějším aplikacím s vícero možnostmi, ale i komplexnějším ciferníkům. Nutno podotknout, že právě na těch má Apple v současnosti horlivě pracovat, aby je mohl exkluzivně pro Series 7 spolu se startem jejich prodejů vydat. Jednat by se mělo nicméně “jen” o na komplikace bohatší ciferníky známé z nynějška. 

Díky užším rámečkům působí hodinky alespoň na obrázcích i o poznání modernějším dojmem, který částečně dotváří i zkosené kovové hrany, jenž nejsou ze shora vidět tak moc jako hrany zaoblené u všech předešlých generací Apple Watch. Na druhou stranu právě ostré hrany mnohé uživatele znervózňují kvůli možné nepohodlnosti. Zda jsou obavy oprávněné či nikoliv nicméně ukáže až čas. 

Dnes nejčtenější

.