Zavřít reklamu

Ještě nedávno zřejmě prakticky nikdo nepochyboval nad tím, že bude nová generace Apple Watch chystaná na letošní podzim kompatibilní s řemínky určenými pro starší modely. Tuto skutečnost ostatně potvrdil před pár týdny i velmi přesný leaker vystupující na Twitteru jako UnclePan. Jistota je však nyní ta tam. Další přesný leaker, konkrétně Max Weinbach, totiž kompatibilitu řemínků zpochybnil – tedy alespoň částečně. 

Weinbach se nechal konkrétně slyšet, že nové řemínky pro Apple Watch nebudou kompatibilní se staršími verzemi hodinek. Ačkoliv neuvedl důvod, jako nejpravděpodobnější vysvětlení se nyní jeví delší spona pro uchycení řemínku v těle hodinek, která by u menších modelů jednoduše řečeno vyčnívala. A právě kvůli možné velikosti úchytu pro řemínky u Series 7 je v tuto chvíli nejasné, jak to u nich bude s řemínky staršími – tedy jestli například nebudou pro úchyty moc krátké a kvůli tomu v nich nebudou vypadat zvláštně. 

Veškeré otázky ohledně kompatibility starších řemínků s Apple Watch Series 7 nám ve výsledku přinese až Apple a jeho oficiální představení hodinek plánované na letošní podzim. S tím se obecně počítalo už v září, ale vzhledem k výrobním problémům, které Apple s jejich výrobou má, dorazí pravděpodobně o něco později. 

Dnes nejčtenější

.