Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro – monster camera si přidejte na oblíbený nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy. Tento program je totiž vybavený řadou nejrůznějších efektů a filtrů, s jejíchž pomocí můžete upravit vaše selfie snímky a skvěle je tak ozvláštnit. Výsledek pak můžete ihned sdílet s přáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extreme Agenda

Klíčem k maximální produktivitě je bezesporu zapisování jednotlivých úkolů a jejich následné plánování. S tímto by vám mohla pomoct aplikace Extreme Agenda, která kombinuje schopnosti nativních Připomínek, Poznámek a Kalendáře. Poslouží vám tedy nejen pro zapisování a plánování zmiňovaných úkolů, ale i pro tvorbu nejrůznějších seznamů a řadu dalších činností.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

A Good Snowman

Hledáte nějakou zábavnou oddechovou hru, a zároveň se řadíte mezi milovníky logických her? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout hru A Good Snowman. V té se totiž ocitnete v roli příšerky a vaším úkolem bude, abyste postavili sněhuláka.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Felix The Reaper

V rámci dnešní akce si navíc můžete pořídit nesmírně zajímavou hru s názvem Felix The Reaper, ve které se zhostíte role smrtky jménem Felix, která pracuje pro Ministerstvo smrti. Vaším úkolem tedy bude, abyste zajistili smrt u potřebných lidí. Zároveň je ale nutné, aby vše proběhlo hladce a dle původních plánů.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

SleepMe: Sleep Sounds

Jestliže máte problémy se spánkem a usínáním, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci SleepMe: Sleep Sounds. Tento program je vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších uklidňujících zvuků, které vám dokážou se zmiňovaným usínáním pomoct a perfektně vás zrelaxovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Beep – Censor videos easily

Jak již samotný název napovídá, aplikace Beep – Censor videos easily slouží pro cenzurování vašich videí. Program dokáže potěšit přívětivým uživatelským prostředím a možností jednoduchého vypípání sprostých slov ze samotného záznamu. Jak nástroj vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

A Climate Change Simulation

V současné době naši planetu Zemi sužuje obrovský problém s klimatickými změnami a globálním oteplováním. V edukativní a velice zajímavé hře A Climate Change Simulation se s tímto problémem můžete utkat tváří v tvář a sami si vyzkoušet, čím by se dal problém zastavit, nebo alespoň zpomalit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.