Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Today In History

Jak již samotný název napovídá, aplikace Today In History se zabývá historií. Přijde vám, že je další a další den zcela obyčejný a v ničem nevyniká? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak se mýlíte. Aplikace vám proto každý den poskytne řadu informací o tom samém dni z historie, kdy se soustředí na významné události, narození, úmrtí, svátky a další.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Cosmicast

Jestliže se řadíte mezi fanoušky těch nejrůznějších podcastů, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Cosmicast. Tento program bychom mohli označit za vcelku praktický a jednoduchý přehrávač zmiňovaných podcastů, který navíc věrně opisuje design nativních jablečných aplikací.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Tappy – Haptic Fidgeter

Stažením aplikace Tappy – Taptic Fidgeter získáte skvělý nástroj, který vám v krušných momentech pomůže s redukcí stresu a úzkosti. V rámci programu totiž budete mít jediný úkol – klikat. Po každém klepnutí se setkáte s haptickou odezvou, a zároveň se vám tak bude zvyšovat skóre.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.