Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Letní prázdniny utekly jako voda a konečně odstartoval nový školní rok. Z důvodu návratu do školy jste už dost možná nakupovali různá zařízení, která vám pomohou se studiem či prací z domova. Přesto jsou ale ještě k dostání další zajímavé nabídky z kategorie těchto slev, díky kterým můžete parádně ušetřit. Internetový obchod Godeal24 stále nabízí obrovský výprodej produktů od Microsoftu a pořídit si tak můžete například originální licenci pro Windows 10. Samotné klíče se navíc prodávají již od pouhých 7 €, a navíc můžete ušetřit až 60 % na dalších produktech. Mějte ale na paměti, že akce koncem týdne definitivně končí.

godeal back to school 2

Speciální nabídka bez nutnosti kupónu

Sleva 45 % s kódem SGO45

Sleva 60 % na další produkty s kódem SGO60

Výhodné nástroje pro váš počítač

Celý proces nákupu je navíc nesmírně jednoduchý a při placení máte k dispozici hned několik platebních metod. Mějte každopádně na paměti, že je akce časově i kusově omezená. S nákupem byste proto rozhodně neměli otálet, abyste se nedostali do situace, kdy se vámi požadovaná licence například vyprodá – pokud tedy chcete aktualizovat váš počítač, případně si pořídit novější software, nyní máte úžasnou příležitost.

Pokud byste však měli jakékoliv dotazy, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu, která vám pomůže prakticky s čímkoliv. Jednoduše stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám bude někdo věnovat.

Všechny prodávané klíče jsou plně legální. Jejich nízká cena je zajištěna tím, že se původně prodávaly spolu s počítačovými sestavami. Jedná se o poměrně častou praktiku, která navíc byla schválena Soudním dvorem Evropské unie.

Dnes nejčtenější

.