Zavřít reklamu

Nastavte si blízké přátele

Na Instagram je možné sdílet obsah hned několika různými způsoby. Využít můžete klasický příspěvek, který se objeví na vašem profilu, popřípadě je možné sdílet také příběh, který je na profilu k dispozici jen 24 hodin, a poté se automaticky smaže. V určitých případech dost možná do příběhu chcete sdílet nějaký obsah, který by ale pro jistotu měli vidět jen někteří uživatelé. I tato možnost existuje – stačí si vytvořit seznam blízkých přátel, a poté příběhy sdílet jen zde. Seznam blízkých přátel vytvoříte tak, že přejdete na váš profil, a poté vpravo nahoře klepnete na ikonu menu. Následně se přesuňte do Blízcí přátelé, kde je jednoduše přidejte. Při publikování příběhu jej pak stačí sdílet pouze v blízkými přáteli.

Témata:

Související články

Dnes nejčtenější