Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Slovíčka hrou

Znalost cizího jazyka je dnes důležitější než kdy dřív. V tomto směru vám dokáže perfektně pomoci oblíbená česká aplikace Slovíčka hrou, díky které si můžete snadno, rychle, a především tedy zábavně rozšířit vaši slovní zásobu v angličtině, němčině, španělštině, francouzštině, italštině a portugalštině.

  • Aktuálně zcela ZDARMA

MCBackup Pro – Contacts Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace MCBackup pro – Contacts Backup slouží pro zálohování vašich kontaktů. Tento nástroj si navíc poradí i s jednoduchou správou, kdy zvládá jednotlivé záznamy spojovat či mazat. Hlavní funkcí každopádně zůstává schopnost celý adresář zálohovat a následně případně obnovit či sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

SpongeBob SquarePants

Pravděpodobně není potřeba vám představovat legendární pohádku Spongebob. Pokud se vám tento příběh líbí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci SpongeBob SquarePants. Jedná se o parádní hru, ve které budete hrát za hlavní hrdiny zmiňované pohádky a prožívat různá dobrodružství.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Milovníky strategií by pak mohla potěšit zajímavá hra The Last Roman Village. V tomto titulu se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Assassin’s Creed Identity

Po dlouhé době herní gigant Ubisoft zlevnil mobilní RPG Assassin’s Creed Identity, ve kterém se vydáte na průzkum období italské renesance. Konkrétně na vás čeká řada nejrůznějších misí, ve kterých se utkáte s řadou nepřátel. Zároveň se postupně budete i vylepšovat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Go Rally

Jestliže se řadíte mezi milovníky aut, rychlosti a závodních her, tak by vám rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na oblíbenou hru Go Rally. V tomto titulu se zhostíte role řidiče rallye speciálu a váš cíl bude jasný – zajet dané trasy v co možná nejkratším čase. Konkrétně na vás čekají různé výzvy, režim kariéry a dokonce se sami můžete pustit do tvorby map.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.