Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Best Guide for Pubg mobile

Jestliže se řadíte mezi hráče oblíbené hry PUBG Mobile, tak by vám rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na aplikaci Best Guide for Pubg mobile. Tento program je doslova nabitý nejrůznějšími tipy a triky, které vás dokážou posunout ve hře kupředu a udělat z vás lepšího hráče.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Chrono Plus – Time Tracker

Zakoupením aplikace Chrono Plus – Time Tracker si přijdete na parádní nástroj, který funguje jakožto správce vašich úkolů a nástroj pro analyzování času. Aby toho nebylo málo, tak nabízí řadu dalších funkcí, s jejíchž pomocí můžete jednoduše spravovat váš čas a celkově tak posunout vaši produktivitu kupředu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Guest List Organizer Pro

Pokud častokrát pořádáte nejrůznější akce, anebo kupříkladu webináře a další setkání, mohla by se vám hodit aplikace Guest List Organizer Pro. S pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše a rychle vytvářet seznamy hostů, následně je upravovat, exportovat a podobně. Vše navíc máte synchronizováno prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

eXtra Voice Recorder Pro

Po delší době se v akci opět objevila oblíbená aplikace eXtra Voice Recorder Pro. Jak již samotný název napovídá, tento program vám umožní nahrávat audio záznamy a následně je také zpracovat. Tady to každopádně ještě nekončí. Program totiž dokáže společně s nahráváním stopy také zapisovat poznámky, což se může hodit například studentům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Cloud Outliner Pro

Další aplikace, která dokáže posunout vaši produktivitu kupředu, je Cloud Outliner Pro. Tento nástroj slouží pro zapisování, organizování a plánování vašich projektů, plánů, návrhů a dalších. Veškeré záznamy jsou navíc automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Random (Number Generator)

S generováním náhodného čísla si iPhony a iPady poradí již nativně prostřednictvím hlasové asistentky Siri. K tomu je ale potřeba aktivní internetové připojení. Aplikace Random (Number Generator) si s tímto úkolem poradí levou zadní. Jednoduše jen stačí zadat spodní a horní mez a o zbytek se postará nástroj za vás.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Be Focused Pro – Focus Timer

Dnešní článek si zakončíme nesmírně oblíbenou aplikací Be Focused Pro – Focus Timer, která má taktéž posunout vaši produktivitu kupředu. Program konkrétně rozdělí vaši práci do několika kratších intervalů prokládaných přestávkami, díky čemuž dokáže udržet vaši pozornost a naučí vás nemrhat časem.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.