Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Be Focused Pro – Focus Timer

Do akce dnes po dlouhé době znovu zamířila nesmírně populární aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vám pomůže s maximalizací vaší produktivity. Tento nástroj konkrétně rozdělí vaši práci na několik menších intervalů prokládaných přestávkami, díky čemuž nebudete tolik mrhat časem. Zároveň program vede statistiky o vaší práci.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

SafeInCloud Pro

V dnešní době je velice důležité, abyste vaše data a přihlašovací údaje měli uložené v zabezpečené podobě. S tímto vám dokáže pomoci aplikace SafeInCloud Pro. Ta totiž ukládá zmiňované údaje do vaší osobní a zašifrované databáze, ke které můžete kdykoliv přistupovat. Vaše hesla si tak můžete zobrazit i na vašich jablečných hodinkách a nemusíte případně zkoušet, jaké heslo máte na danou stránku.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

WorkOther – Custom Workouts

Jak již samotný název napovídá, apliakce WorkOther – Custom Workouts vám pomůže se cvičením a obecně vás tak dostane do fronty. Tento program konkrétně nabízí vlastní režimy, které byste normálně na Apple Watch v rámci Cvičení nenašli. Veškerá data se navíc automaticky synchronizují do nativní aplikace Zdraví.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.