Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Directions To Next Event

Pokud se v kalendáři ve vašem iPhonu nachází naplánovaná událost, která je kromě jiného také spojená s konkrétním místem, můžete si za pomoci zkratky s názvem Directions To Next Event nechat na vašem iOS zařízení snadno a rychle zobrazit trasu na místo konání události. Zkratku můžete umístit také v podobě komplikace na ciferník vašich Apple Watch.

Zkratku Directions To Next Event stáhnete zde.

 

Get GIF

Název zkratky Get GIF je jistě více než výstižný. Pokud jsou často nedílnou součástí vaší konverzace s přáteli animované GIFy, ale nechcete si kvůli jejich vyhledávání a sdílení stahovat žádné konkrétní aplikace, bude se vám tato užitečná zkratka jistě hodit. S její pomocí stačí jen zadat klíčové slovo, a zkratka vám již sama na platformě GIPHY vyhledá příslušné obrázky.

Zkratku Get GIF stáhnete zde.

 

Delete Last Photo

Pokud na svém iPhonu často pořizujete nejrůznější screenshoty, které si ale v žádném případě nehodláte ponechávat napořád, jistě oceníte zkratku jménem Delete Last Photo. Jak napovídá název této zkratky, jedná se o skvělého pomocníka, s jehož pomoci můžete kdykoliv snadno a rychle odstranit jednu nebo více posledních fotografií z fotogalerie vašeho iOS zařízení.

Zkratku Delete Last Photo stáhnete zde.

Photo Grid

Potřebujete z fotografií z galerie na vašem iPhonu rychle sestavit jednoduchou koláž, ale nestojíte o žádné přídavné rámečky, efekty, filtry, samolepky a další prvky, které tak často nabízí aplikace, určené k tvorbě koláží? Přidejte si do galerie zkratek tento nástroj. S jeho pomocí vytvoříte ze snímků na vašem iOS doslova během pár vteřin jednoduchou, ale dobře vypadající koláž.

Zkratku Photo Grid stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.