Zavřít reklamu

O příchodu Apple Watch v nových velikostech již není takřka pochyb. Vyplývá to alespoň z čerstvých úniků fotek, které se v posledních hodinách objevují na internetu. Po včerejším úniku snímku zachycujícího 45 mm řemínek se totiž dnes objevila fotka zachycující novou menší velikostí variantu – konkrétně 41 mm a to konkrétně na koncovce řemínku Solo Loop. 

Apple Watch Series 7 řemínek

Jak můžete na fotce níže vidět, na kovové koncovce řemínku, která je pravděpodobně vzhledem k barvě a další značce vedle označení velikosti součástí prototypu, je zřetelně napsáno 41MM – tedy jinými slovy že je řemínek primárně určen pro 41MM hodinky. Nemusíte se však obávat, že by kvůli tomu nepasoval na starší menší verze Apple Watch. Nové příslušenství je totiž vždy označováno značkami spojenými s nejnovějšími produkty, ikdyž je kompatibilní s produkty staršími. Kvůli tomu tak na řemínku nenajdeme označení 38 a potažmo ani 40 mm. 

Nové Apple Watch Series 7 se světu ukáží v průběhu následujícího měsíce po boku iPhonů 13 (Pro) a zřejmě taktéž AirPods 3. generace. Start jejich prodejů se pak taktéž očekává do konce září, aby jich Apple stihl letos prodat co nejvíce. Jak budou vypadat se můžete podívat nad tímto odstavcem na schématech, která unikla přímo z dodavatelského řetězce Applu. 

Dnes nejčtenější

.