Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cosmic Frontline AR

Po delší době do akce znovu zamířila nesmírně populární hra Cosmic Frontline AR, která je navíc k dostání zcela zdarma. Tento titul využívá takzvanou rozšířenou realitu neboli AR a umožní vám tak hru přímo prožívat. Konkrétně se ocitnete ve světě kosmických válek, kdy budete dobývat neznámé planety, potýkat se s ozbrojenými mimozemšťany a postupně se vylepšovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Weather and Wind maps

Jak již samotný název napovídá, praktická aplikace Weather and Wind maps vám dokáže poskytnout zajímavé informace ohledně počasí a větru. To může přijít vhod především fanouškům venkovních sportů, horolezcům a dalším, pro které jsou tyto informace nesmírně důležité.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Alarm Clock+ Design

Aplikace Alarm Clock+ Design vám dokáže nahradit nativní budík. Tento program těží především ze svého designového zpracování, které může spoustu lidí okouzlit. Zároveň vám nástroj umožňuje vaše zařízení využít i jako klasický budík, díky čemuž dokáže zobrazovat čas. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Findit (HD) – 200 Pictures

Pokud hledáte nějakou oddechovou hru pro váš iPad, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Findit (HD) – 200 Pictures. V tomto titulu se před vámi objeví dva obrázky, přičemž vaším úkolem bude, abyste mezi nimi dokázali najít 5 rozdílů. Má to ale háček. Na splnění tohoto úkolu máte pouze 60 sekund. Za správné odhalení rozdílu se čas navýší o 20 sekund, avšak pokud klepnete na špatné místo, tak se naopak sníží o 30 sekund.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PropFun Pro – magic camera

S pomocí aplikace PropFun Pro – magic camera se můžete náramně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších a někdy až šílených filtrů, které následně můžete aplikovat na (nejen) vaše selfie snímky. O možnostech programu vám v tomto případě více napoví níže přiložená galerie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

You Record Pro

Hledáte nějakou vhodnou, a především spolehlivou alternativu za nativní Diktafon? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na nyní zlevněnou aplikaci You Record Pro. Program v základu funguje prakticky stejně, přičemž nabízí řadu dalších možností. Samozřejmě se také stará o správu samotných nahrávek a umožní vám je snadno kategorizovat.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Coco Tule: Best Cutout Tool

Dnešní článek si zakončíme parádní aplikaci Coco Tule: Best Cutout Tool, s jejíž pomocí můžete jednoduše odstranit pozadí z vašich fotografií. Pro co možná nejlepší detekci subjektu a pozadí využívá program možností umělé inteligence a propracovaných algoritmů, díky čemuž si se samotným úkolem poradí v řádu sekund.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.