Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Geofency – Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času trávíte například v práci, doma, či na jiných místech? S tímto vám dokáže parádně pomoci aplikace Geofency | Time Tracking, která dokáže měřit čas, jaký strávíte na dané poloze. K tomu samozřejmě používá GPS a následně vám přehledně zobrazí, kde jste jak dlouho byli.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

You Record Pro

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Diktafon, zbystřete. Dnes se totiž do akce dostává program You Record Pro, který cílí především na různé žurnalisty, historiky, studenty a další uživatele, kteří hledají ideální aplikaci pro nahrávání zvukových stop.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Watch Wheels

Dnešní článek si zakončíme zajímavou hrou Watch Wheels, kterou si můžete zahrát i na vašich jablečných hodinkách Apple Watch. Konkrétně z ptačí perspektivy budete ovládat automobil, kdy konkrétně vaším úkolem bude co možná nejlépe driftovat. Ovládání pak probíhá prostřednictvím digitální korunky. Zvládnete porazit vaše protivníky?

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.