Zavřít reklamu

Je tomu teprve pár hodin, co jsme slyšeli první zvěsti o zvětšení nové generace Apple Watch ze 40 a 44 mm na 41 a 45 mm a už tu máme další potvrzení této novinky. O to se postaral leaker DuanRui, který na svém Twitteru zveřejnil reálnou fotku zřejmě koženého řemínku pro nové Apple Watch, na které je označení 45 mm velmi dobře zřetelné. 

Apple Watch Series 7

Jak můžete na snímku výše sami vidět, označení 45MM má naprosto stejný design jako 44MM u starších řemínků a je i umístěné na stejném místě. S ohledem na tyto skutečnosti a navíc na fakt, že nás od představení Apple Watch Series 7 dělí zřejmě již jen pár týdnů a jejich výroba tedy probíhá na plné obrátky, tak zřejmě není o změně velikosti hodinek pochyb. Ptáte-li se pak na to, proč hovoříme v prvním odstavci s jistotou i o zvětšení menšího modelu, je to proto, že Apple i při předešlém zvětšování ze 38 mm a 42 mm pracoval s oběma velikostmi hodinek a proto je extrémně nepravděpodobné, že by tentokrát menší hodinky zachoval ve velikosti z loňska – tedy 40 mm. 

Kromě změny velikosti se u nové generace Apple Watch počítá taktéž s nasazením nového designu s ostrými hranami, díky čemuž by měly více ladit s novými produkty v čele s hranatými iPhony, Macy či iPady. Očekává se u nich rovněž vylepšení výdrže baterie či nové senzory pro monitoring zdraví. Majitele starších modelů Watch s celou řadou řemínků k nim pak potěší, že se u Series 7 počítá s plnou kompatibilitou s řemínky z dřívějška. Na potvrzení této věci si však budeme muset samozřejmě počkat až do oficiálního představení v září. 

Dnes nejčtenější

.