Zavřít reklamu

Přestože toho o nových iPhonech 13 (Pro) víme díky celé řadě úniků informací již extrémně mnoho, úniky fotek sestavených telefonů se nám doposud vyhýbaly. To se však díky poměrně spolehlivým leakerům Majim Bu a Duan Rui dnes v noci konečně změnilo. Na své sociální sítě totiž oba vyvěsili fotky iPhonu 13 Pro a to konkrétně v nové rose gold nebo chcete-li růžovo-zlaté variantě. 

Že dorazí iPhony 13 v novém barevném kabátku není žádným tajemstvím již poměrně dlouho. O jaký přesně odstín se bude jednat nicméně zatím nikdo tak úplně neví, jelikož možných variant je celé řada, přičemž rose gold verze je jednou z těch pravděpodobnějších. Fotky, které jsou k dispozici, jí nicméně v úplně dobře neodhalují, jelikož jsou foceny pod umělým světlem a zřejmě i dost narychlo. Přesně kvůli tomu působí růžová dost tmavě, což však pravděpodobně nebude – veškeré dosavadní růžovo-zlaté varianty totiž byly světlé a dá se proto předpokládat, že půjde Apple stejným směrem i letos. 

Kromě “nové” barevné varianty je na snímku skvěle vidět i masivní modul fotoaparátu, který se oproti tomu z iPhonů 12 Pro zvětší zhruba o pětinu (podle dostupných rozměrů) a to hlavně kvůli výraznému zvětšení všech tří objektivů. Díky nárůstu bychom se však měli dočkat i výrazného zkvalitnění fotografií, takže jej Applu většina z nás jistě mileráda odpustí. Ostatně, odpouštět budeme moci už zhruba za měsíc, kdy se očekává uvedení iPhonů do prodeje. 

Dnes nejčtenější

.