Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pandemie pomalu ustupuje a prozatím to vypadá, že nový školní rok odstartuje v již prezenční podobě. Přesto je ale vhodné se vybavit vhodným vybavení, které vám případně dokáže krýt záda i v momentě, kdy se přejde zpět do distančního režimu. Pokud byste si tedy chtěli pořídit klíč na Windows 10 či balíček Office, tak Godeal24 Back to School je tím nejlepším místem. Nezáleží ani na tom, zdali se chystáte na střední či vysokou školu – kvalitní software je zkrátka potřebný a naštěstí dostupný všem.

godeal back2school

Speciální nabídka (platná i bez slevového kódu)

Sleva 45 % s kódem SGO45

Sleva 60 % na další produkty s kódem SGO60

Nové produkty v akci!

Nakupování na Godeal24 je nesmírně jednoduché. Ihned po zaplacení objednávky obdržíte objednané licenční klíče prostřednictvím e-mailu, aniž byste na ně museli zdlouhavě čekat. Pokud byste navíc měli jakýkoliv dotaz, jednoduše stačí se obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám bude někdo věnovat.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.