Zavřít reklamu

Stejně jako každý víkend vám i nyní na stránkách magazínu LsA přinášíme tipy na zajímavé zkratky pro váš iPhone. Tentokrát jsme pro vás vybrali například zkratku pro nastavení tapety, hlášení o nabití baterie, nebo třeba pro převod seznamů z Poznámek do nativních Připomínek. Odkazy na zkratky je potřeba otevřít v prohlížeči Safari na iPhonu, do kterého chcete danou zkratku nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Random Pokémon

Patříte mezi milovníky Pokémonů? Pak byste si určitě měli vyzkoušet zkratku s názvem Pick-A-Mon 8000. Jedná se o zkratku čistě pro zábavu, která vám po svém spuštění náhodně vygeneruje libovolného Pokémona z kterékoliv generace, a otevře také jeho profil na Bulbapedii.

Zkratku Pick-A-Mon stáhnete zde.

Mass iMessage

S pomocí zkratky jménem Mass iMessage můžete ze svého iPhonu snadno a rychle rozeslat více iMessage zpráv najednou, přičemž u každého příjemce můžete zaslanou zprávu ještě upravit. Kromě textových zpráv lze v rámci této zkratky zasílat také fotografie a videa.

Zkratku Mass iMessage stáhnete zde.

Netflix Scanner (dostupnost Netflix filmů v jiných zemích)

Zajímá vás, jaké filmy jsou na streamovací platformě Netflix dostupné v jiných zemích světa? Se zjištěním tohoto faktu vám během malé chvilky pomůže užitečná zkratka s názvem Netflix Scanner. Stačí zadat název filmu, a okamžitě se dozvíte, ve kterých zemích jej můžete sledovat.

Zkratku Netflix Scanner stáhnete zde.

Backup and Restore Shortcuts – automatická záloha zkratek

Pokud na svém iPhonu neustále zkoušíte nové a nové zkratky, které se následně hromadí ve vaší knihovně, může se snadno stát, že některou z nich třeba omylem smažete. Proto je dobré si zkratky pravidelně zálohovat, s čímž vám může pomoci zkratka jménem Backup and Restore Shortcuts. Jak název napovídá, s pomocí této zkratky můžete zálohovat a obnovovat buďto vybrané zkratky, nebo jejich kompletní knihovnu.

Zkratku Backup and Restore Shortcuts stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.