Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

You Record Pro

Hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní nástroj Diktafon? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na oblíbenou aplikaci You Record Pro. Tento program se dokáže postarat o nahrávání audionahrávek, které vám následně pomůže i organizovat.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Hack RUN

V zajímavé hře Hack RUN, která je mimochodem k dispozici i pro jablečné hodinky Apple TV, se zhostíte role profesionální hackera. Vaším úkolem bude úspěšně proniknout do centra utajené organizace a odhalit veškerá její tajemství. Nebude to ale tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Zvládnete to?

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Time Timer

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vám dokázal pomoci posunout vaši produktivitu kupředu, naučil by vás pracovat s časem a zároveň by posloužil i jako obyčejný časovač, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Time Timer. Tento program si poradí se všemi popsanými vlastnostmi a posune vás tak kupředu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.