Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

VideoJoiner – HD Video Editor

Jak již samotný název napovídá, aplikace VideoJoiner – HD Video Editor si dokáže poradit se spojováním vašich videí. Tady to každopádně zdaleka ještě nekončí. Mimo tohoto si totiž program poradí i se samotnou úpravou, díky čemuž můžete zpracovávat celé projekty.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sunny Sea Ocean Sleep Sounds

Jestliže vás trápí problémy s usínáním, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na zajímavou aplikaci Sunny Sea Ocean Sleep Sounds, která je navíc k dostání zcela zdarma. Tento program totiž nabízí notnou dávku nejrůznějších zvuků, které vám pomohou zrelaxovat a tedy i usnout.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PushFit Pro

Pracujete na vaší postavě a rádi byste se dostali do formy? Skvělým pomocníkem na této cestě se mohou stát obyčejné kliky. V tomto směru může být užitečná aplikace PushFit Pro, která vám počítá vaše výkony, následně je analyzuje a pomáhává vám tak se posunout vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Klipped

Hledáte nějaký jednoduchý textový editor, který by vám dokázal posloužit například pro zapisování vašich myšlenek či poznámek? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout program Klipped. Tato aplikace si zakládá na minimalistickém designu a jednoduchém uživatelském prostředí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Vislab

Pokud se zajímáte o svět 3D, grafiku a video, zbystřete. V rámci dnešní akce je totiž k dostání aplikace Vislab zcela zdarma, která přesně s těmito obory pracuje. Program vám tak umožní vytvářet nejrůznější vizualizace, kdy jedinou limitací je vaše vlastní fantazie. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Zombie Crisis: Survival

Jestliže se ale spíše chcete zabavit u nějaké akční RPG adventury, tak určitě nepřehlédněte slevu na Zombie Crisis: Survival. Jak je už z názvu patrné, v této hře budete čelit hordám nemilosrdných nemrtvých, kteří vám půjdou po krku. Vaším úkolem bude přežít v otevřeném světě, vybavit se co možná nejlepšími předměty a úspěšně vaše nepřátele odrážet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Vegan Recipes – Plant Based

Dnešní článek si zakončíme aplikací Vegan Recipes – Plant Based, která nemusí potěšit pouze vegany, ale může se hodit i ostatním. V této aplikaci totiž naleznete řadu parádních receptů na veganská jídla, která si můžete následně připravit z pohodlí vašeho domova.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.