Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PushFit Pro

Stažením aplikace PushFit Pro získáte parádní nástroj, který se hodí přesně do současné situace, kdy jsou například fitness centra z důvodu vládních nařízení uzavřena. Tento nástroj vám totiž pomůže s děláním obyčejných kliků, které za vás bude počítat a navíc vám poskytne cenné statistiky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

MetCount

Další aplikace, která vám dokáže pomoct se cvičením, nese název MetCount. Tento program slouží pro monitorování vašich workoutů a celkového progresu, přičemž zároveň měří srdeční tep, počet spálených kalorií a další. Všechna data jsou samozřejmě synchronizována s nativním Zdravím a Aktivitou. Při použití sluchátek AirPods vám navíc asistent z tohoto programu může poskytovat cenné informace o aktuálním cvičení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
MetCount fb

Golf Strokes Scorecard

Dnešní článek si zakončíme aplikací, která potěší především milovníky golfu. Do akce totiž taktéž zavítal program Golf Strokes Scorecard, který je nyní k dostání zcela zdarma. S jeho pomocí můžete skvěle zapisovat vaši aktuální hru v až čtyřech hráčích, díky čemuž se v ní jen tak neztratíte. Zároveň díky GPS vidíte vzdálenost mezi jednotlivými odpaly, a to aniž byste potřebovali mobilní telefon. Aplikace totiž funguje kompletně nezávisle.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.