Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Note+ Pro

Pokud byste rádi vaše soukromé poznámky oddělili od nativní aplikace, a zároveň je patřičně zabezpečili, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na program Safety Note+ Pro. V rámci tohoto nástroje si vaše poznámky totiž můžete jednoduše zabezpečit, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo nezná heslo, případně neprojde biometrickou autentizací Face/Touch ID.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Away – Nature Sounds to Sleep

Problémy s usínáním dokážou být značně stresující. V takovém případě se může hodit aplikace Away – Nature Sounds to Sleep, která zároveň dokáže pomoci s relaxací. Program je totiž vybaven řadou nejrůznějších uklidňujících zvuků, s jejíchž pomocí můžete jednoduše zrelaxovat.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

SwiftCard: Flashcard Maker

Aplikace SwiftCard: Flashcard Maker je určena především pro studenty, kterým dokáže pomoct se studiem. Zároveň se ale může hodit i pro pracující, kteří se kupříkladu potřebují rychle seznámit s určitým tématem. Princip funguje velice jednoduše. Postupně si totiž vytváříte jednotlivé kartičky (flashcards), které obsahují otázku a z druhé strany se na nich nachází jednoduché vysvětlení. Tímto způsobem se můžete krok po kroku učit, přičemž program dokáže taktéž monitorovat váš progres.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Starlight – Explore the Stars

Milovníkům astronomie by neměla uniknout dnešní sleva na aplikaci Starlight – Explore the Stars, která vám dokáže poskytnout řadu cenných informací. Program dokonce nabízí režim v rámci rozšířené reality, kdy stačí váš iPhone či iPad namířit na oblohu a nástroj už sám vykreslí, jaké hvězdy se před vámi vlastně nacházejí a jak se jmenují.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

iWriter Pro

Po delší době do akce znovu zavítala oblíbená aplikace iWriter Pro. Tento program vám dokáže posloužit jakožto textový procesor, který si vás dokáže získat svým minimalistickým vzhledem. Samozřejmě nechybí možnost jednoduchého formátování textu a rozhodně také potěší, že se veškeré dokumenty automaticky synchronizují skrze iCloud, díky čemuž k nim máte přístup odkudkoliv.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Power Reverse Image Search

Jak již samotný název napovídá, aplikace Power Reverse Image Search slouží pro vyhledávání obrázků. Trik ale spočívá v tom, že samotné vyhledávání funguje prakticky obráceně. Program vám totiž umožní vyhledávat na základě vašich snímků obrázky na internetu. K vyhledávání následně používá portály Google, Yandex, TinEye, Reddit, Baidu, Sogou.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Protractor – No Ads

Dnešní článek si zakončíme zajímavou aplikací Protractor – No Ads, která nabízí poměrně praktické využití. Jak je navíc ze samotného názvu patrné, nástroj vám dokáže nabídnout úhloměr, jenž si můžete kdykoliv vyvolat přímo na vaší obrazovce a následně jej použít k měření.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.