Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PDF Scanner : Portable scanner

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Scanner : Portable scanner vám dokáže nahradit klasický skener. Namísto toho program využívá fotoaparát vašeho iPhonu či iPadu, díky čemuž daný dokument jednoduše naskenuje například do formátu PDF. Soubor následně můžete ihned sdílet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mars Power Industries

Jestliže vás baví logičtější hry, možná by vás mohl zaujmout titul Mar Power Industries. Jedná se o parádní logickou hru, ve které vám půjde o takzvané lidské hybridy a nejrůznější zdroje. Vše se přitom odvíjí od správných voleb, bez kterých se zkrátka nedostanete kupředu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

InstantGrid

Jste aktivní na sociálních sítích, kde častokrát přidáváte nejrůznější fotografie? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vám přijít vhod aplikace InstantGrid. S její pomocí můžete z vašich fotografií vytvářet různé koláže a dávat mřížky hned několik snímků, případně je obohatit o vodoznak.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Video Cutter -Trim & Cut Video

S pomocí aplikace Video Cutter -Trim & Cut Video se můžete pustit do úpravy vašich videí. Tento nástroj si konkrétně poradí se zkrácením samotných klipů, střihem a s jejich rozdělením. Hotové video už jen stačí exportovat a rovnou jej můžete kupříkladu sdílet na sociálních sítích.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Vyznáš se? – vědomostní kvíz

V pátek jsme vás informovali o skvělé akci na oblíbenou českou aplikaci Vyznáš se? – vědomostní kvíz. Jak již samotný název napovídá, program nese podobu kvízu, kdy dokáže otestovat vaše znalosti v oblasti České republiky, Evropy, USA, anebo celého světa. Standardně je aplikace k dostání zcela zdarma, avšak přístup máte jen k otázkám ohledně naší země, zbytek je pak za příplatek. Aktuálně ale můžete dokoupit všechny zbývající obory zcela zdarma. Akce bude platit ještě den.

  • Aktuálně zcela zdarma

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Findit (HD) – 200 Pictures

Dnešní článek si zakončíme již nedávno zmiňovanou aplikací Findit (HD) 200 Pictures. Rozdílem ale je, že je tento program určen výhradně pro iPad. Konkrétně se jedná o zábavnou hru, kdy se před vámi objeví dva obrázky, přičemž vaším úkolem bude, abyste našli všechny rozdíly. Zvládnete to?

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.