Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Magic Packet – Wake On Lan WOL

Zakoupením aplikace Magic Packet – Wake On Lan WOL si přijdete na parádní a nesmírně jednoduchý nástroj, díky kterému budete moci probouzet vaše počítače a síťová domácí úložiště vzdáleně přes síť. Program si navíc rozumí se zkratkami Siri, nabízí podporu Apple Watch a maximální zabezpečení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

thankful

Pozitivní energie je pro šťastný a produktivní život nesmírně důležitá. V tomto směru může být nápomocná aplikace thankful, která funguje jakožto sociální síť. Jednotliví uživatelé na ni pak sdílejí zážitky, za které jsou vděční, což může být motivující i pro vás. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.