Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Axolotl Rush

Pokud milujete roztomilé axolotly, lbude pro vás jednoduchá hra s názvem Axolotl Rush tou pravou. V této hře provedete svého vodního mazlíčka oceánem, prožijete s ním skvělé dobrodružství a setkáte se se spoustou dalších obyvatel podmořských hlubin. Na své cestě se musíte pečlivě vyhýbat všem možným překážkám a pastím. Čím lépe se vám bude dařit, tím více zajímavého obsahu na vás čeká.

PDF Scanner – Scanner

Způsobů, jak s pomocí iOS či iPadOS zařízení skenovat nejrůznější dokumenty, je víc. Jedním z nich je použití aplikace, jako je třeba PDF Scanner – Scanner. Kromě skenování dokumentů jako takového vám tato aplikace umožňuje snadno a rychle podepisovat dokumenty, převádět oskenovaný obsah na upravitelný text (OCR), přizpůsobit podrobnosti ukládání skenů a mnoho dalšího.

Truffle Hogs

V originální nezávislé hře Truffle Hogs vás čekají celé hodiny skvělé zábavy (nejen) s vašimi přáteli. Jak název napovídá, bude vaším úkolem hledat lanýže, můžete je také ale ukrást ostatním hráčům. Čím lépe se vám bude dařit, tím více možností budete mít, co se týče výzdoby vašeho domu v koruně stromu, odemykání nových zajímavých pokrývek hlavy a dalšího obsahu. Vypracujte si co nejlepší strategii a staňte se vítězem.

TARAKAN

Ve hře Tarakan objevíte na jedné ze svých procházek po okolí tajnou základnu, ukrytou v lesích. Protože jste dobrodruzi, rozhodnete se, že ji náležitě prozkoumáte. Je to ale dobrý nápad? Nechte se pohltit strhujícím dobrodružstvím, řešte zajímavé hádanky a záhady, a užijte si zajímavou herní grafiku spolu se skvělým soundtrackem. Cena: 79 korun.

CNET: Best Tech News & Reviews

Pokud rádi čtete technologický server CNET, určitě oceníte také aplikaci CNET: Best Tech News & Reviews. Najdete zde přehledně seřazené všechny důležité novinky, ale také postřehy, komentáře a recenze nejnovějších technologických novinek. Aplikace CNET vám nabídne jak výběr toho nejdůležitějšího obsahu, tak i delší, obsáhlejší články pro chvíle, kdy máte více času na čtení. Nenechte si ujít žádnou novinku z vašeho oblíbeného zdroje.

Dnes nejčtenější

.