Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

3D Scanner App

Stažením aplikace 3D Scanner App si přijdete na parádní nástroj, s jehož pomocí můžete naskenovat prakticky jakýkoliv předmět z vašeho každodenního života do 3D podoby. Samotný 3D model následně můžete exportovat například ve formátu STL a nadále s ním pracovat.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Vyznáš se? – vědomostní kvíz

Perfektně zabavit dokáže česká aplikace Vyznáš se? – vědomostní kvíz, která patřičně otestuje vaše znalosti a případně vás něčemu novému přiučí. Tento program je neustále k dostání zcela zdarma. Zde ale narážíme na menší omezení. V takovém případě je k dispozici pouze kvíz pro Českou republiku, přičemž za Evropu, USA a Svět si musíte připlatit. Vývojář každopádně nyní zpřístupnil výhodný balíček, který odemyká všechny sekce, zcela zdarma. Určitě proto nepropásněte tuto jedinečnou akci a vrhněte se do poznávání světa zábavnou formou.

  • Aktuálně zcela zdarma

Epica 2 Pro – monster camera

Aplikace Epica 2 Pro – monster camera vás dokáže parádně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších filtrů a efektů, které můžete aplikovat (nejen) na vaše selfie fotografie a skvěle je tak ozvláštnit. Jak může vypadat výsledek si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

i know percent

Název aplikace i know percent sám o sobě prozrazuje, že se tento program věnuje práci s procenty. Jedná se o parádní a nesmírně jednoduchý nástroj, s jehož pomocí se můžete vrhnout do nejrůznějšího počítání procent. Může se přitom jednat například o výpočet procentuální hodnoty z určitého čísla, sčítání i odčítání a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Green – Budget Forecasting

Správa osobních financí může dát pořádně zabrat. Jestli v tomto oboru tápete, mohl by se vám hodit pomocník v podobě aplikace Green – Budget Forecasting, který slouží pro zaznamenávání vašich výdajů a příjmů. Na základě zadaných informací pak dokáže předpovídat, kolik peněz budete mít v určitou dobu, což vám může značně pomoct.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

iColorama S

Kreativní aplikace iColorama S primárně cílí na ty jablíčkáře, kteří by si rádi ozvláštnili své fotografie. Tento program totiž nabízí více než 300 unikátních efektů, s jejíchž pomocí dokážete snímky proměnit do podoby uměleckého díla. Zároveň se nabízí i možnost obrázky překreslit s pomocí několika štětců. Appka je však pouze pro iPhone.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Po delší době do akce také zamířila nesmírně populární a zábavná strategie Escapists 2: Pocket Breakout. V této hře se ocitnete v roli vězně, před kterým stojí nelehký úkol – únik z vězení. Ten budete muset nejprve pečlivě naplánovat, pomalu se na něj připravit a zajistit, že nevzbudíte žádnou pozornost. Aby byla hra ještě zábavnější, můžete ji hrát v režimu kooperace až ve čtyřech lidech. Postupně tedy budete ilegálně kupovat nejrůznější vybavení, podplácet a vyjednávat. Zvládnete ale nepozorovaně uniknout?

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.