Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

German Dictionary

Jak již samotný název napovídá, aplikace German Dictionary vám dokáže posloužit jakožto anglicko-německý a německo-anglický slovník. Program je navíc k dispozici nejen pro iPhone a iPad, ale také pro Apple Watch, díky čemuž máte jednotlivá slovíčka vždy po ruce. Jak nástroj vypadá v praxi naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Cardio Zones

Aplikace Cardio Zones je určena především pro lidi s aktivním životním stylem a slouží pro vcelku detailní monitorování vaší srdeční činnosti. Tento nástroj neustále totiž hlídá tep a případně vás během cvičení dokáže informovat o tom, abyste případně zpomalili. Program navíc funguje i bez iPhonu.

  • Původní cena: 1 050 Kč (779 Kč)

Filibaba Smoothies

Řadíte se mezi milovníky smoothies a rádi byste vyzkoušeli nějaké nové receptury? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Filibaba Smoothies, ve které na vás čeká řada skvělých, chutných a hlavně zdravých tipů pro přípravu těch vůbec nejlepších a nejchutnějších koktejlů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.