Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Flyer & Invitation Creator

S pomocí aplikace Flyer & Invitation Creator se budete moci pustit do tvorby nejrůznějších pozvánek, plakátů, informačních letáků a dalších grafik. Program nabízí řadu parádních funkcí pro usnadnění celé tvorby, jednoduché uživatelské prostředí a výsledek dokáže exportovat ve formátech PDF a PNG, případně rovnou sdílet prostřednictvím sociálních sítí.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

QuickScan: OCR Scanner

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali něco naskenovat, ale neměli jste po ruce skener? Tento problém dokáže iPhone či iPad řešit již nativně. Jako zajímavá alternativa se každopádně nabízí aplikace QuickScan: OCR Scanner, která navíc nabízí technologii OCR pro optické rozpoznávání znaků. To vám následně umožní s naskenovaným textem nadále pracovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Wireless Keyboard & Trackpad

Jak již samotný název napovídá, aplikace Wireless Keyboard & Trackpad dokáže proměnit váš iPhone či iPad v bezdrátovou klávesnici a trackpad. Spojení přitom probíhá prostřednictvím domácí Wi-Fi sítě, díky čemuž se například nemusíte zvedat ze sedačky při potřebě překliknutí okna, změny hlasitosti a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Smart Math Flash Cards

Aplikace Smart Math Flash Cards představuje geniální pomůcku, která vám dokáže náramně pomoct při učení a opakování matematiky. K tomu samozřejmě nabízí hned několik způsobů, díky čemuž se můžete nesmírně rychle posunout vpřed a naučíte se rychle počítat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Camera X Manual adjustments

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku dobře vypadající fotografie. Pokud byste ale chtěli něco víc a mít celý proces focení pod kontrolou, mohl by vás zaujmout program Camera X Manual adjustments. Ten totiž mimo řady parádních filtrů nabízí i možnost, kdy si můžete dle sebe přizpůsobit například ostrost, expozici, rychlost závěrky, ISO a další.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Stranger Interactive Film

Dnešní článek si završíme aplikací The Stranger Interactive Film. Jak už její název napovídá, jedná se o hru v podobě interaktivního filmu, kdy záleží na vašich rozhodnutích. V příběhu se ocitnete v situaci, kdy vaše manželka umře na lodi, kvůli čemuž se od všeho stáhnete a v důchodu začnete farmařit. Najednou ale narazíte na sérii podivností, které vám pomalu až nedají spát. Mějte také na paměti, že veškerá vaše rozhodnutí mají vliv na zakončení celého příběhu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.