Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pop ‚em!

Jestliže se řadíte mezi milovníky logických her, tak by vaší pozornosti rozhodně neměl uniknout titul Pop ‚em! V této hře se před vámi objeví hrací plocha o rozměrech 3×3, přičemž na různých polích se budou nacházet různě zbarvené balónky. Vaším úkolem je bude prasknout ve správné sekvenci a dosáhnout tak co možná nejvyššího skóre.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Digital Dog

Stažením hry Digital Dog si adoptujete svého vlastního virtuálního mazlíčka, konkrétně tedy psa. Vaším úkolem bude se o něj co možná nejlépe starat, krmit jej a dávat mu nejrůznější dárky. Tyto dárečky ale nejsou zdarma. Abyste je totiž získali, tak musíte ujít určitý počet kroků denně, čímž váš aplikace zároveň motivuje k pohybu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Aviary

Dnešní článek si zakončíme aplikací Aviary, která potěší milovníky sociální sítě Twitter. Konkrétně se totiž jedná o praktického klienta pro tuto sociální síť, který nabízí poměrně povedený a jednoduchý design. Zároveň automaticky blokuje sponzorované tweety a příspěvky vám zobrazuje v chronologickém seřazení.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.