Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Textograph Pro: Text on Photo

Jak již samotný název napovídá, aplikace Textograph Pro: Text on Photo vám dokáže posloužit v případech, kdy budete chtít na vaše fotky či snímky přidat různý text. Obrovskou výhodou je, že máte na výběr z několika parádních písem, můžete daný text různě upravovat a dotáhnout jej do co možná nejlepší podoby.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

SnapTik – Light Tiktok Saver

Zakoupením aplikace SnapTik – Light Tiktok Saver získáte zajímavý nástroj pro rychlé stahování videí ze sociální sítě TikTok. Vámi zvolené video si můžete takřka lusknutím prstu stáhnout do vašeho zařízení a přidat například do Fotek, anebo třeba sdílet s vašimi přáteli.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Spend Stack: Budget Tracker

Jestliže potřebujete pomoct se správou vašeho osobního rozpočtu, mohla by se vám hodit aplikace Spend Stack: Budget Tracker. Program slouží pro monitorování všech vašich výdajů, díky čemuž zároveň můžete kategorizovat jednotlivé nákupy a vidět, za co nejvíce utrácíte.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Ashworld

V rámci dnešní akce si také můžete se slevou pořídit zajímavou akční adventuru Ashworld. V této hře zavítáte do postapokalyptického světa, kde není dostatek jídla a vody. Zároveň ale budete čelit nájezdům nepřátel, kteří si přezdívají Rangers.  To vše skvěle doplňuje ikonická retro grafika.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Power Remote Pro: PPT Clicker

Pokud častokrát prezentujete a pro tvorbu vašich prezentací používáte program Microsoft PowerPoint, zbystřete. Nyní si totiž můžete se slevou pořídit aplikaci Power Remote Pro: PPT Clicker, která vám umožní celou vaši prezentaci ovládat z prostředí iPhonu či iPadu. Samozřejmě budete mít po ruce i poznámky a další výhody. Nechybí ani možnost ovládání přes Apple Watch.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Scanner – fast and accurate

I v případě aplikace Scanner – fast and accurate již samotný název prozrazuje, k čemu program vlastně slouží. Tento nástroj vám dokáže posloužit jakožto skener, díky čemuž s jeho pomocí můžete skenovat jednotlivé dokumenty a převádět je tak do digitální podoby.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Reflexes – Activities at Home

Chtěli byste zlepšit vaše reflexy a posunuli se tak kupředu? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla uniknout dnešní sleva na aplikaci Reflexes – Activities at Home, která je k dostání zcela zdarma. Tento program nabízí několik různých cvičení, díky kterým se dokážete zlepšit i z prostředí domova.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.