Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hidden Through Time

Po delší době se v akci znovu objevila parádní oddechová hra Hidden Through Time, ve které si otestujete vaši pozornost. Před vámi se totiž vždy objeví scéna, přičemž vaším úkolem bude, abyste na ni našli potřebné objekty. Rozhodně to ale nebude tak jednoduché, jak to na první pohled může vypadat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Controlax Pro:Computer Control

Napadlo vás někdy, že byste prostřednictvím iPhonu či iPadu ovládali váš PC, anebo Mac? Přesně to vám umožní zajímavá aplikace Controlax Pro:Computer Control. Tento program si poradí s ovládáním klávesnice, kurzoru, umí ovládat systém, spouštět aplikace a spoustu dalších.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Fontpacks : install cool fonts

Jak již samotný název napovídá, Fontpacks : install cool fonts vám dokáže posloužit v případech, kdy budete chtít vaši práci obohatit o nějaké další písmo. Program vám umožní do iPhonu a iPadu stáhnout nová písma, která následně můžete použít v programech z balíčků Apple iWork, Microsoft Office a v dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PasteMe – Pastebin Client

Pokud pravidelně, případně častěji využíváte webovou aplikaci Pastebin.com pro sdílení částí kódů a dalšího textu, tak by se vám mohla hodit aplikace PasteMe – Pastebin Client. S její pomocí můžete sdílet text přímo z vašeho iOS zařízení, přičemž vše vyřešíte v rámci programu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Under: Depths of Fear

V rámci dnešní akce si také můžete pořídit parádní akční hru Under: Depths of Fear, která vás zároveň dokáže postrašit i zabavit. Vy se totiž zhostíte role veterána, který si prožil první světovou válku a vydal se na útěk z lodi. Přitom jste ale nesmírně vystrašení a pořádně nevíte, čemu můžete čelit.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Birdie for Twitter

Fanouškům sociální sítě Twitter by určitě neměla uniknout akce na aplikaci Birdie for Twitter, která je nyní ke stažení zcela zdarma. Tento program funguje jako klient pro tuto síť, kdy vám timeline zobrazuje hezky v chronologickém seřazení, lépe vyhledává tweety, které vás mohou zajímat, skrývá přečtené příspěvky do speciální kategorie Seen a nabízí řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

PDF Reader Pro Edition

Dnešní článek si završíme aplikací PDF Reader Pro Edition, která, jak je již z názvu patrné, slouží pro práci s PDF dokumenty. Tento program si konkrétně poradí s úpravou PDF souborů, umožní vám je vyplnit a podepsat, sdílet, kolaborovat na nich v reálném čase s ostatními, organizovat je, případně skenovat nové a rovnou je tak vytvářet.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.