Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

RunnerGoal

Před pár týdny jsme vás informovali o slevě na aplikaci RunnerGoal, která je určena pro vášnivé běžce. Tentokrát se program dočkal dalšího zlevnění a namísto předchozích 25 Kč jej získáte zcela zdarma. Nástroj monitoruje vaše aktivity, přičemž nechybí ani motivace do dalšího pohybu prostřednictvím nejrůznějších odměn.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

DownCount Countdown Timer

Jestliže častokrát zapomínáte na různé události, mohla by se vám hodit zajímavá aplikace DownCount Countdown Timer. Tento program vám totiž bude zmiňované události připomínat tím, že odpočítávají zbývající čas. Vám tedy postačí si je na iPhonu či iPadu zapsat a následně na jablečných hodinkách uvidíte, kolik dní například zbývá do dovolené, výročí, začátku sezóny, schůzky a dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

thankful

V životě je velice důležité, abychom si dokázali zachovat pozitivní energii. S tím by vám dokázala pomoci aplikace thankful, která funguje jako sociální síť, na které lidé sdílejí zážitky, za které jsou vděční. Jak aplikace na Apple Watch vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 korun (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.