Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Multiple Clipboards Shortcut

Pokud na svém iPhonu často kopírujete, vyjímáte a vkládáte různé druhy a množství textu, určitě uvítáte možnost zavedení více schránek. Díky zkratce s názvem Multiple Clipboard Shortcut budete moci zkopírovat několik „várek“ textu, postupně si je odložit do několika různých schránek, a poté s nimi pracovat.

Zkratku Multiple Clipboards Shortcut stáhnete zde.

Get Album Quality Information

Zkratku s názverm Get Album Quality Information zajisté ocení všichni hudební fanoušci. Jedná se o jednoduchý, ale užitečný a rychle pracující nástroj, s jehož pomocí můžete snadno a rychle získat přehledné a spolehlivé informace o jednotlivých skladbách, které se nachází na vámi vybraném albu ve službě Apple Music. Zkratka pracuje s URL daného alba, aktivovat ji tedy musíte z listu sdílení.

Zkratku Get Album Quality Information stáhnete zde.

Weather Tomorrow

Preferujete zkratky, které slouží k předpovědi počasí? Pak byste určitě měli vyzkoušet zkratku jménem Weather Tomorrow. Jedná se o užitečnou zkratku, která vám ihned po své aktivaci sdělí, jaké počasí vás v místě vaší aktuální polohy čeká následující den. Předpověď počasí se zobrazuje v podobě notifikace v horní části displeje vašeho iPhonu.

Zkratku Weather Tomorrow stáhnete zde.

Water Eject

Novějši modely iPhonů se sice mohou pochlubit jistou mírou voděodolnosti, není ale dobrý nápad vystavovat je jakýmkoliv tekutinám. Někdy se ale může stát, že se váš iPhone přece jenom nedopatřením namočí. V takovém případě můžete okamžitě po nehodě aktivovat na vašem iPhonu zkratku s názvem Water Eject, po jejímž spuštění se na iPhonu začne přehrávat zvuk, který bude mít za následek vypuzení vody z reproduktoru zařízení.

Zkratku Water Eject stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.