Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Go Rally

Jestliže se řadíte mezi milovníky aut, rychlosti a závodních her, tak by vám rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na oblíbenou hru Go Rally. V tomto titulu se zhostíte role řidiče rallye speciálu a váš cíl bude jasný – zajet dané trasy v co možná nejkratším čase. Konkrétně na vás čekají různé výzvy, režim kariéry a dokonce se sami můžete pustit do tvorby map.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Snoring Solutions

Chrápání dokáže být nesmírně otravné, především v případě, kdy vás s ním například váš spolubydlící či partner obtěžuje. Aplikace Snoring Solutions by měla pro tento problém nabídnout řešení, kterým je použití různých technik pro zabránění chrápání. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Calcvier – Keyboard Calculator

V rámci operačních systémů iOS a iPadOS samozřejmě najdete nativní Kalkulačku, která nabízí jednoduché uživatelské prostředí a zkrátka funguje. Zajímavou alternativou je každopádně aplikace Calcvier – Keyboard Calculator, kterou si můžete vyvolat odkudkoliv. Kalkulačka v tomto případě funguje jakožto další klávesnice, do které se stačí jen přepnout. V takovém případě můžete kalkulovat například přímo v Poznámkách, Safari a dalších, aniž byste museli mezi původním programem a nativní Kalkulačkou neustále přeskakovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Filter Candy

Stažením aplikace Filter Candy získáte nesmírně jednoduchý a praktický nástroj, s jehož pomocí můžete vylepšit vaše fotografie. Program konkrétně nabízí hned několik předpřipravených a povedených efektů, které už jen stačí aplikovat na vaše snímky a máte hotovo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Memorize Pi Digits – 3.14

Asi každý z vás si ze školních let pamatuje na matematickou konstantu Pí, která se objevuje v několika důležitých rovnicích a „pyšní“ se nekonečným počtem desetinných míst. Většinou se pracuje jen s hodnotou 3,14. Napadlo vás ale někdy, že byste se jich naučili více? Jestli ano, dokáže vám v tom pomoci aplikace Memorize Pi Digits – 3.14.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Smart Resize 2x

Do akce dnes také zamířila zajímavá aplikace Smart Resize 2x, která nabízí poměrně zajímavé možnosti. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete až dvojnásobně zvětšit vaše obrázky, k čemuž aplikace používá propracované algoritmy a možnosti umělé inteligence. Díky tomu nedojde ke ztrátě kvality. Zároveň si poradí i s retušováním nevyžádaných objektů.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Ordesa – the interactive movie

Dnešní článek si zakončíme povedenou aplikací Ordesa – the interactive movie. Prakticky se jedná o zábavnou hru, která je ale vytvořena v podobě interaktivního filmu. Vy se zhostíte role dívky, která se po dvou letech vrací domů, avšak narazí na ducha. Nadále budete objevovat hrůzostrašná tajemství z minulosti a dělat různá rozhodnutí. Mějte ale na paměti, že vaše rozhodnutí ovlivňují vývoj příběhu a také jeho zakončení.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.