Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PXL – mosaic art

Stažením aplikace PXL – mosaic art si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, s jehož pomocí dokážete upravovat vaše fotografie. Tento program je konkrétně dokáže proměnit do podoby mozaiky, čímž jej skvěle ozvláštní. Vy je následně můžete kupříkladu sdílet s přáteli či si je uchovat na pamatáku.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Anchor Pointer Compass GPS

Další zajímavá aplikace, která je dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Safety Note+ Pro

Chtěli byste si vaše poznámky ukládat na odděleném a dostatečně zabezpečeném místě? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by se vám hodit aplikace Safety Note+ Pro. V rámci tohoto programu si můžete poznámky uzamknout prostřednictvím znaku, hesla, či Face/Touch ID.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Away – Nature Sounds to Sleep

Klid přírody dokáže pomoct se zahnáním stresu a relaxací. Jestliže se vám ale zrovna nechce na vycházku, můžete si „přírodu“ užít i doma prostřednictvím aplikace Away – Nature Sounds to Sleep. Tento program má primárně pomoct s usínáním, k čemuž je vybaven rozsáhlou kolekcí klidných zvuků přírody. Ty každopádně můžete využít i pro případnou relaxaci.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Fonts: Install New Fonts

Jak již samotný název napovídá, aplikace Fonts: Install New Fonts vám umožní do vašeho iPhonu či iPadu nainstalovat nová písma. Program čerpá ze služby Google Fonts a následně vám písma umožní používat v aplikacích z balíčku Microsoft Office, Apple iWork a řadě dalších aplikací.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Reaction Timer Game

Pokud byste rádi otestovali rychlost vašich reakcí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Reaction Timer Game, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Před vámi se totiž objeví odpočet, přičemž vaším úkolem bude, abyste klepli na příslušné tlačítko přesně v okamžik, jakmile odpočet narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Brain App

Nedávno jsme vás informovali o slevě na oblíbenou logickou hru Brain App, která byla v rámci slevy k dostání za 79 korun. Vývojář se každopádně rozhodl pro další snížení ceny. V tomto titulu na vás čeká řada nejrůznějších logických úkolů a hádanek, které vás budou denně testovat, a zároveň posouvat vpřed.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.