Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

WatchApp for Instagram App

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě Instagram a rádi byste si jednotlivé příspěvky prohlíželi i přímo na vašich Apple Watch, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci WatchApp for Instagram App. Tento program vám tak dokáže zobrazit nejen příspěvky, ale i příběhy a nemá problém ani s videi.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Anchor Pointer Compass GPS

Aplikace Anchor Pointer Compass GPS vám umožní navigovat i bez připojení k internetu. Tento program se konkrétně hodí například do přírody, anebo například na parkoviště. Vy si totiž můžete ukládat takzvané záchytné body, kde můžete uložit pozici zaparkovaného automobilu a následně jej snadno najít.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Reaction Timer Game

Jak jste na tom s reflexy a postřehem? To si můžete vyzkoušet v rámci povedené aplikace Reaction Timer Game, která slouží pro měření vašeho postřehu, přičemž zároveň vám umožní na sobě zapracovat. Celé je to navíc nesmírně jednoduché. Před vámi se totiž objeví časomíra, kdy vaším úkolem je, abyste zmáčkli tlačítko přesně v okamžiku, kdy narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.