Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

WorkOther – Custom Workouts

Jak již samotný název napovídá, apliakce WorkOther – Custom Workouts vám pomůže se cvičením a obecně vás tak dostane do fronty. Tento program konkrétně nabízí vlastní režimy, které byste normálně na Apple Watch v rámci Cvičení nenašli. Veškerá data se navíc automaticky synchronizují do nativní aplikace Zdraví.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

SFRef Soccer Referee Watch

Řadíte se mezi milovníky fotbalu a dokonce zastáváte roli rozhodčího, nebo si občas jen tak zahrajete s přáteli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace SFRef Soccer Referee Watch. Tento program na Apple Watch dokonce funguje nezávisle a dokáže si poradit s počítáním času, skóre, se zapisováním karet a podobně. Zároveň díky GPS vám po zápase zobrazí mapu pohybu vás jakožto rozhodčího.

  • Původní cena: ()

Nutrients – Nutrition Facts

Jestliže vás někdy napadla otázka, kolik má kalorií, nutričních hodnot, vitamínů a ostatních látek například jablko či jiná potravina, tak byste určitě neměli přehlédnout aplikaci Nutrients – Nutrition Facts. Ta vás o těchto hodnotách dokáže informovat přímo z vašeho zápěstí, kdy pouze stačí v databázi programu najít daný pokrm.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.