Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Firetask Pro – Task Manager

Klíčem k maximální produktivitě je bezesporu plánování jednotlivých úkolů. S tímto vám dokáže skvěle pomoct praktická aplikace Firetask Pro – Task Manager, v rámci které si můžete zapisovat nejen jednotlivé úkoly, ale rovnou celé projekty. Vše si pak můžete rozplánovat v rámci kanban tabulky, nastavit termíny a mít vše pod perfektní kontrolou.

  • Původní cena: 349 Kč (149 Kč)

World Clock X

Zajímavá aplikace World Clock X vám dokáže zobrazit mapu světa a ukázat, jaký je kde aktuálně čas. Program si nyní navíc můžete stáhnout zcela zdarma a určitě také oceníte praktický design. Podle něj dokážete ihned rozpoznat, kde je aktuálně noc, což si můžete prohlédnout i v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Brain App

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená logická hra Brain App, která každý den bude testovat vaše logické myšlení. Tak činí prostřednictvím nejrůznějších miniher a hádenek, čímž vás dennodenně testuje a posouvá kupředu. Tento program je určen pouze pro iPhone. Verze pro iPad nese název Brain App XL a aktuálně ji zakoupíte za 179 korun (namísto původních 199 korun).

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Klipped

Jestliže hledáte nějaký jednoduchý nástroj, který by vám dokázal pomoct při zapisování nejrůznějších poznámek, tak byste se měli určitě přinejmenším podívat na aplikaci Klipped. Tento program vás dokáže zaujmout svým minimalistickým designem, přičemž zároveň můžete jednoduše přepínat mezi tmavým a světlým režimem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Workout at Home or Anywhere

Jak již samotný název napovídá, aplikace Workout at Home or Anywhere se stane vaším parťákem v případě, kdy budete chtít začít na sobě pracovat a vyzkoušet si různé sporty či workout. Program dokáže analyzovat váš progres a dokonce nabízí speciální režimy pro baseball, basketball, box, fotbal, golf, hokej, MMA, plavání a wrestling. Každý den tak na vás čeká speciální program, který byste měli splnit.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Hot Guns

Fanoušky akčních her s retro grafikou jistě potěší dnešní sleva na Hot Guns. V tomto titulu se zhostíte role nebojácného hrdiny, který je vždy povolán do těch nejhorších chvílí, a to díky vaším kontroverzním metodám. S padouchy se totiž vypořádáváte stylem, že jakmile někoho zahlédnete, okamžitě střílíte. Čeká tak na vás řada protivníků, se kterými si budete muset poradit. Hra dokonce podporuje MFi ovladače.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Vigoto – Live Wallpaper Maker

Dnešní článek si zakončíme další nesmírně zajímavou aplikací, která je opět k dostání zcela zdarma. Řeč je v tomto případě o programu Vigoto – Live Wallpaper Maker. Ten vám během chvilky umožní si vytvořit vlastní live (animované) tapety, k čemuž můžete použít vaše videa, panoramatické snímky, prezentace a další.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.