Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Firetask Pro – Task Manager

O slevě na Firetask Pro – Task Manager jste se již mohli dočíst v našem dnešním článku o zlevněných aplikacích pro iOS. Tento program tedy slouží pro zapisování všech vašich úkolů a projektů, které si můžete rozdělit i do kanbanu, nastavit jednotlivé termíny a mít nad vším perfektní přehled. Nástroj samozřejmě funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch, díky čemuž můžete vědět o vašich úkolem i přímo ze zápěstí.

  • Původní cena: 349 Kč (149 Kč)

Zippycal – Calendar

Jestliže hledáte nějakou praktickou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se měli přinejmenším podívat na zlevněnou aplikaci Zippycal – Calendar. Tento program funguje prakticky stejně a dokáže se tedy postarat o zaznamenávání jednotlivých událostí. Především ale na Apple Watch nabízí lepší prostředí, ve kterém se lépe vyznáte.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Camera M

Aplikace Camera M funguje jakožto alternativa za nativní Fotoaparát, kdy vám konkrétně přinese podstatně více možností. S pomocí tohoto programu můžete fotit například ve formátu RAW, anebo si podstatně lépe přizpůsobit celou scénu. Apple Watch následně můžete využít pro vzdálenou spoušť.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.