Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MyTracks

Pohrávali jste si někdy s myšlenkou, jak vlastně vypadá trasa vaší náhodné procházky, jak velkou vzdálenost ujdete a přes jaká místa procházíte? V takovém případě by se mohla hodit aplikace MyTracks, která skvěle zaznamenává GPS data nejen z procházek, ale i z běhu, cyklistiky a dalších. Následně si tak můžete prohlédnout, kde jste vlastně byli a jak se vám dařilo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

BodyShapr: Body Progress Photo

Pokud byste rádi začali pracovat na vaší postavě, mohla by vám přijít vhod zajímavá aplikace BodyShapr: Body Progress Photo. Tento nástroj totiž slouží k zaznamenávání vašeho progresu. Do programu si budete zaznamenávat fotografie vaší postavy a postupně sledovat, jak se vaše tělo zlepšuje.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Reminders – Habits – Tasks

Jak již samotný název napovídá, aplikace Reminders – Habits – Tasks slouží pro lepší organizaci vašeho (nejen) pracovního života. V rámci tohoto programu si tak můžete zapisovat jednotlivé úkoly, povinnosti a vaše zvyky, na kterých následně můžete pracovat. Samozřejmě lze nastavit i termín.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Epica Pro – Epic camera

Stažením aplikace Epica Pro – Epic camera si přijdete na parádní nástroj, se kterým se dokážete skvěle zabavit. Program je totiž doslova nabitý nejrůznějšími filtry, s jejíchž pomocí můžete upravit (nejen) vaše selfie fotografie do vtipné podoby. Výsledek následně můžete okamžitě sdílet prostřednictvím sociálních sítí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tempest: Pirate Action RPG

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená RPG hra Tempest: Pirate Action RPG, ve které se chopíte role pirátského kapitána. Spolu s vaší neporazitelnou lodí a nebojácnou posádkou budete brázdit po vlnách moře, přičemž se budete honit za kořistí. Budete totiž napadat nejrůznější lodě a drancovat co můžete. Potěšit dokáže skvělý příběh, otevřený svět a možnost hraní online.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Quick Record Audio Recorder

Jestliže hledáte nějakou vhodnou alternativu pro nativní Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Quick Record Audio Recorder, která je dnes k dostání zcela zdarma. Jednotlivé nahrávky si můžete snadno zorganizovat, automaticky jsou navíc synchronizovány skrze iCloud a nechybí ani možnost je otagovat, abyste je posléze lépe našli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Beagle Bruno Stickers

Pokud pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či například kolegy používáte především nativní řešení iMessage, zbystřete. V rámci dnešní akce je totiž zcela zdarma k dostání aplikace Beagle Bruno Stickers, která vám zpřístupní 30 samolepek s tematikou psa rasy bígl. Tímto pak můžete „okořenit“ vaše konverzace.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.