Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

V for Wikipedia

Internetovou encyklopedii Wikipedia, která už zachránila tisícovky studentů, pravděpodobně ani nemusíme představovat. Aplikace V for Wikipedia funguje jako praktický klient pro tuto síť, kdy vám umožní si jednoduše procházet jednotlivé články a čerpat tak nové informace.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Thunderspace Rain Sleep Sounds

Problémy se spánkem, potažmo tedy s usínáním, dokážou pořádně zabolet. Z tohoto důvodu se vyplatí přinejmenším vyzkoušet aplikaci Thunderspace Rain Sleep Sounds, která nabízí kolekci zvuků deště. Ty vás tak dokážou uklidnit, zrelaxovat a pomoct s usnutím.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Metadata

Každá fotografie či snímek si s sebou nese takzvaná metadata neboli data o datech. Prostřednictvím aplikace Metadata si tato data můžete prohlédnout, čímž se dozvíte například polohu pořízení snímku, použité zařízení, velikost souboru, DPI a řadu dalších. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

InsTake – for Instagram

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě Instagram, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci InsTake – for Instagram. S pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše repostovat příspěvky, videa i příběhy, kopírovat hashtagy a sledovat přehledy se sledujícími.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete rychle a jednoduše propojit iPhone či iPad s vaším Macem i počítačem prostřednictvím domácí Wi-Fi sítě. Program vám následně umožní si procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou i pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Vectronom

Do akce dnes také zamířila vcelku zajímavá hra Vectronom, která vás dokáže zabavit, a zároveň otestuje vaše logické myšlení. Konkrétně se ocitnete v zajímavém světě, kde budete muset ovládat vaši kostku. Vaším úkolem bude úspěšně překonat řadu nejrůznějších úrovní.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Moonlighter

Dnešní článek si zakončíme zajímavou adventurou s názvem Moonlighter. Tato hra navíc kombinuje prvky RPG a vy se konkrétně zhostíte role hrdiny, který se vydá na nezapomenutelné dobrodružství. Na vaší cestě narazíte na spoustu různých překážek a nepřátel, se kterými si budete muset nějakým způsobem poradit. Cílem následně je, abyste našli poklad.

  • Původní cena: 299 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.