Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

V for Wikipedia

Zakoupením aplikace V for Wikipedia získáte parádní aplikaci, která funguje jakožto praktický klient pro internetovou encyklopedii Wikipedia. S pomocí tohoto nástroje si tak můžete jednoduše prohlížet jednotlivé příspěvky a články na zmiňované síti a tímto způsobem se tak něco přiučit.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Money – Track easily

Stažením aplikace Money – Track easily si přijdete na vcelku jednoduchý nástroj, který vám dokáže pomoct se správou vašich financí. Program konkrétně zaznamenává vaše výdaje a příjmy, díky čemuž následně okamžitě vidíte, za co kolik utrácíte, a kde byste naopak mohli ušetřit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

kipkam

Napadlo vás někdy, že byste se vrhnuli do takzvaných dechových cvičení? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás zaujmout aplikace kipkam. Jedná se o parádní nástroj, který vám dokáže značně zredukovat osobní úzkosti, pomůže se stresem a obecně vám pomůže relaxovat. Nechybí ani ilustrace vysvětlující postup.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.