Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Remote Control for Mac/PC PRO

Po dlouhé době se v akci znovu ukázala jedna z nejpraktičtějších aplikací vůbec, které jsme se dokonce dříve věnovali v jednom z našich článků. S pomocí tohoto programu totiž můžete nesmírně jednoduše ovládat váš Mac či PC prostřednictvím iPhonu a iPadu. Nástroj dokáže ovládat kurzor, klávesnici, multimédia, spouštět aplikace, pracovat se systémem a podobně. Celé spojení probíhá prostřednictvím domácí sítě.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Safety Photo+Video Pro se dokáže postarat o dodatečné zabezpečení vašich fotografií a videí. S pomocí tohoto nástroje si můžete jednotlivé soubory či alba před ostatními uzamknout, díky čemuž se k nim dostanete pouze vy, a to po zadání hesla či biometrické autentizaci prostřednictvím Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Stellar Photo of the Day

Řadíte se mezi milovníky vesmíru a rádi pozorujete nejrůznější aktuality a fotografie? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla uniknout dnešní sleva na aplikaci Stellar Photo of the Day. Tento nástroj vám každý den nabídne nové fotografie přímo od NASA.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Animation Creator

Pokud byste chtěli zabřednout do světa animace, aplikace Animation Creator může být v takovém případě skvělým parťákem. Tento program totiž slouží pro rozpohybování vašich nákresů, ze kterých můžete utvořit animace. Nástroj k tomu samozřejmě nabízí řadu funkcí, které vám celý proces značně usnadní.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Sleepin‘ Guy

Do akce dnes také zamířila vcelku zajímavá adventura Sleepin‘ Guy, ve které se vydáte do snové říše. Sami se přitom zhostíte role příjemného muže, kterého bohužel sužuje jeden problém – nemůže se totiž probudit ze svých snů. Vaším úkolem mu bude v tomto pomoct. Konkrétně na vás čeká 25 úrovní a řada hádanek.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Birdie for Twitter

Dnešní článek si zakončíme zajímavou aplikací, která potěší uživatele sociální sítě Twitter. Birdie for Twitter představuje zajímavého klienta pro tuto síť, který vám na timeline nejprve zobrazí důležité a nejlepší tweety. Jednotlivé příspěvky, které jste už viděli, jsou navíc přesunuty do kategorie Seen. Aby toho nebylo málo, tak program vám umožní si vytvořit seznam oblíbený uživatelů, díky čemuž se můžete v okamžiku přepnout do režimu Favorites a vidět pouze jejich tweety.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.