Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Remote Control for Mac/PC Pro

Do akce se dostává jedna z nejužitečnějších aplikací pro Apple Watch vůbec. Znáte ten pocit, když si například nachystáte film, usadíte se na gauč a na poslední chvíli potřebujete kupříkladu změnit hlasitost či něco odkliknout? Za normálních okolností byste se museli zvednout a jít k vašemu Macu. S pomocí aplikace Remote Control for Mac/PC Pro vás stačí zvednout zápěstí a vše můžete vyřešit z hodinek.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Shift Keyboard – Swipe & Type

V případě jablečných hodinek si bohužel musíme vystačit s diktováním, které naštěstí funguje relativně uspokojivě. Sami ale musíme uznat, že v některých případech bychom spíše uvítali klasickou klávesnici. Tu vám dokáže poskytnout aplikace Shift Keyboard – Swipe & Type, díky které dokážete psát zprávy klasickým dotykem.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

InfoGraphic and Poster Creator

O akci na aplikaci InfoGraphic and Poster Creator jsme vás informovali před dvěma týdny. Nyní se vývojáři rozhodli, že cenu ještě o něco sníží, díky čemuž si program můžete pořídit za naprostý pakatel. Tento nástroj je konkrétně určen například pro tvorbu plakátů, infografik, letáků a pozvánek, kdy nabízí více než 400 skvělých šablon pro snadnou tvorbu. Aplikace je zároveň dostupná i na Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.