Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

WALKER: Activity & Pedometer

Aplikace WALKER: Activity & Pedometer vám dokáže posloužit jakožto skvělý parťák pro měření vašich aktivit. Hlavním úkolem tohoto programu je, aby vás udržel v kondici a ve zdraví. Konkrétně se pak postará o měření kroků, ušlé vzdálenosti, monitorování aktivit, nutričních hodnot, spánkových dat a dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Postly Pro

Stažením aplikace Postly Pro si přijdete na velice zajímavý a praktický nástroj, který vám pomůže s tvorbou nejrůznějších reklam a grafik. Toho navíc můžete dosáhnout nesmírně jednoduše, jelikož se nabízí několik přednastavených šablon a elementů, s jejíchž pomocí můžete rychle a jednoduše grafiku vytvořit.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

CoinsNote – Easy Cost

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol. Přesně proto není na škodu, když si na pomoc vezmete aplikaci v podobě CoinsNote – Easy Cost, která slouží pro zapisování vašich výdajů, k připomínání plateb a dalších. Jak to celé funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Tiny Calendar Pro

Jestliže hledáte nějakou zajímavou alternativu za nativní Kalendář, tak byste rozhodně neměli přehlédnout propracovanou a nesmírně oblíbenou aplikaci Tiny Calendar Pro. Tento program nabízí jednoduché uživatelské prostředí, skvěle pracuje s jednotlivými událostmi a dokonce je k dispozici i pro Macy s čipem M1.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

MovieSpirit – Movie Maker Pro

S pomocí aplikace MovieSpirit – Movie Maker Pro můžete rychle a jednoduše upravovat vaše videa, případně vytvářet nejrůznější montáže a další. Program si totiž hravě poradí se střihem, rozdělení, spojením, ořezem, transformací či otočením, přičemž nabízí řadu dalších nástrojů, mezi kterými nechybí například masky či speciální efekty. Když to všechno dáte dohromady, tak dokážete vytvořit perfektní sestřihy, a to přímo na vašem iPhonu či iPadu.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

PDF Reader Pro Edition

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Reader Pro Edition vám dokáže posloužit v případě prohlížení dokumentů ve formátu PDF. Konkrétně si tento program jednoduše poradí s jejich podepisováním, anotací, skenováním, vytvářením, sdílením a řadou dalších úkonů.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.