Zavřít reklamu

Tiny Calendar Pro, AVR X PRO – Voice Recorder a Space War GS. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Tiny Calendar Pro

Aplikace Tiny Calendar Pro dokáže skvěle nahradit nativní Kalendář. Tento program se konkrétně pyšní vcelku přívětivým a jednoduchým uživatelským prostředím, kdy od sebe dokáže skvěle odlišit jednotlivé události. Jak nástroj vypadá a funguje na Apple Watch si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

AVR X PRO – Voice Recorder

Pokud hledáte nějaký spolehlivý nástroj, který dokáže proměnit vaše jablečné hodinky v diktafon, nebo se jen koukáte po vhodné alternativě k nativní aplikaci, tak byste rozhodně neměli přehlédnout Awesome Voice Recorder X PRO. S pomocí programu nástroje můžete v rychlosti nahrávat, přičemž výhodou je, že se vaše záznamy následně synchronizují skrze iCloud.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Space War GS

Jablečné hodinky Apple Watch naštěstí nemusí sloužit jen pro zobrazování notifikací a času, ale lze jej využít i pro hraní her. V takovém případě se může hodit aktuálně zlevněná aplikace Space War GS, ve které se zhostíte role pilota vesmírné lodi a napříč vesmírem se budete potýkat s vlnami útočících nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

 

Dnes nejčtenější

.