Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PhotoBox Widget

Parádní aplikace PhotoBox Widget využívá možnosti, že si na jakoukoliv vaši plochu můžete umístit widgety. Tento nástroj vám totiž umožní si do těchto widgetů dát oblíbený obrázek, díky čemuž vám následně poslouží jakožto obraz, který si už jen „zavěsíte“ kdekoliv na plochu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Random (Number Generator)

Jak již samotný název napovídá, aplikace Random (Number Generator) se dokáže postarat o vygenerování náhodného čísla v určitém rozsahu. S touto úlohou si samozřejmě dokáže poradit i hlasová asistentka Siri. Problémem ale je, že ta k tomu potřebuje přístup k internetu, zatímco tento program nikoliv.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Awesome Voice Recorder PRO AVR

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní řešení Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Awesome Voice Recorder PRO AVR. S pomocí tohoto nástroje můžete pohodlně nahrávat audio záznamy, mít je následně perfektně pohromadě a přistupovat k nim odkudkoliv. Program totiž funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Reminders, Tasks And Notes

Zakoupením aplikace Reminders, Tasks And Notes si přijdete na praktický nástroj, který je určen pro zapisování a připomíná nejrůznějších úkolů a poznámek. V rychlosti si totiž můžete vytvořit buďto textovou či audiovizuální poznámku, nastavit k ní termín a program vás následně upozorní.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

This War of Mine

Po delší době do akce znovu zamířila nesmírně oblíbená a populární hra This War of Mine, která by rozhodně neměla chybět žádnému milovníkovi válečných her. V tomto titulu se totiž podíváte do období války, avšak nebudete zastávat roli neporazitelného superhrdiny, nýbrž prostého civilisty, který má jediný úkol – přežít. Přesně proto budete den co den shánět jídlo, nejrůznější zdroje, potkávat skupiny dalších civilistů, skrývat se před nebezpečím a podobně.

  • Původní cena: 349 Kč (49 Kč)

iColorama

V rámci dnešní akce si můžete přijít i na aplikaci iColorama, která je k dostání zcela zdarma. Tento povedený kousek ocení především kreativní lidé, kteří si rádi malují. Program je totiž určen k úpravě vašich fotografií, přičemž vám zároveň umožňuje kreslit a měnit snímky v umělecká díla. Aplikace je určena jen pro iPady.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

FiLMiC Firstlight – Photo App

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku kvalitní snímky. Pokud ale hledáte něco víc, co by vám zároveň přineslo řadu dalších možností, tak byste určitě neměli přehlédnout program FiLMiC Firstlight – Photo App. S pomocí tohoto nástroje můžete manuálně upravovat atributy jako ISO, rychlost závěrky a další, čímž přímo ovlivníte, jak snímek bude ve finále vlastně vypadat.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.