Zavřít reklamu

Awesome Voice Recorder PRO AVR, gTasks Pro for Google Tasks a Pace: Running Pace Calculator. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Awesome Voice Recorder PRO AVR

Zakoupením aplikace Awesome Voice Recorder PRO AVR si přijdete na parádní nástroj, který vám dokáže posloužit jakožto perfektní alternativa za nativní Diktafon. Tento program slouží k nahrávání nejrůznějších audio souborů a hodí se tedy především pro žurnalisty, studenty a ostatní. Konkrétně dokáže nahrávat ve formátech MP3, WAV a M4A.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

gTasks Pro for Google Tasks

Jestliže pro zapisování nejrůznějších úloh a povinností používáte kombinaci Google kalendáře spolu s Google Úkoly, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na gTasks Pro for Google Tasks. Tento nástroj totiž automaticky synchronizuje záznamy do vašich Apple zařízení, díky čemuž k nim máte přístup na jednom místě.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Pace: Running Pace Calculator

Jak již samotný název napovídá, aplikace Pace: Running Pace Calculator je vhodná především pro milovníky běhání. Tento nástroj si konkrétně dokáže poradit s výpočtem vaší rychlosti na nejrůznějších trasách, díky čemuž se v okamžiku dozvíte, jak rychlí vlastně jste.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.