Zavřít reklamu

Je víkend a my vám jako obvykle přinášíme několik tipů na víkendové lenošení. Byť je léto v plném proudu a rozhodně kdekdo z vás má daleko bohulibější věci na práci než „hledět na bednu“, třeba si alespoň chvilku večer najdete. Dnes se podíváme na „filmovoseriálové“ novinky a na pořady, které v poslední době jsou na jedničce mezi videostreamovacími službami v Česku oblíbené.

Sex/Life

Seriál o vdané ženě kolem čtyřiceti let, která si píše deník. Do deníku píše své myšlenky ohledně například mateřství. Jednoho dne se ale dostane ke slovu fantazie a ona si uvědomí, že před dětmi měla daleko lepší sexuální život. V jejím životě se objevil její bývalý přítel a je na ní, jak se s tím vypořádá.

Naomi Osaka

Pokud jste fanoušci tenisu, možná vás zaujme tento třídílný dokumentární seriál o světové tenistce Naomi Osaka. Byť jako hráčka má i spoustu kritiků a svým způsobem se jedná o kontroverzní postavu, dokument lze označit za povedený.

Návod na dokonalou rodinu

Máte-li náladu na pohodovou rodinnou komedii, bude se vám tento snímek zamlouvat. V kanadské horké novince režírované Ricardem Trogim uvidíte v hlavní roli Émilie Bierre, Louise Morissette nebo Holdena Wonga.

Too Hot to Handle

Ačkoli jde o záležitost starou již několik týdnů, Too Hot to Handle se stále drží v Česku v žebříčcích nejsledovanějších pořadů. Parta lidí je v luxusním letovisku a jejich úkolem je nemít spolu žádné „intimní hrátky“. Za každé porušení pravidel se strhává částka z výhry. A pravidla se porušují.

Ulice strachu – 3. část: 1666

Jedná se o další film z filmové série Ulice Strachu. Na Netflixu již najdete první i druhý díl, které mají na horory poměrně slušná hodnocení. Třetí díl vypráví o honu na čarodějnice z roku 1666, který probudí zlo. Příběh se odehrává poté v roce 1994, kdy mu parta teenagerů čelí.

Jak se stát tyranem

Výtečný dokumentární seriál o diktátorech. Ve zhruba půlhodinových epizodách se dozvíte více o Hitlerovi, Husajnovi či třeba Kaddáfím. V tomto případě ale platí, že musíte mít na podobné téma skutečně náladu.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.