Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Blur background

Jak již samotný název napovídá, aplikace Blur background vám umožní rozmazat pozadí u vašich fotografií, zatímco hlavní objekt zůstane perfektně zaostřený. Pro dosažení co možná nejlepších výsledků program využívá možnosti strojového učení, díky čemuž dokáže perfektně detekovat zmiňovaný objekt a oddělit jej od pozadí.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Bow Hunt Simulator

Aplikace Bow Hunt Simulator na první pohled působí jako hra, ve které se zhostíte role lovce s lukem a budete střílet po zvěřině. Nenechte se ale zmást. Ve skutečnosti jde o propracovaný 3D simulátor, který přesně simuluje let šípu. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro – monster camera si přidejte na oblíbený nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy. Tento program je totiž vybavený řadou nejrůznějších efektů a filtrů, s jejíchž pomocí můžete upravit vaše selfie snímky a skvěle je tak ozvláštnit. Výsledek pak můžete ihned sdílet s přáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MobileFamilyTree 9

Napadlo vás někdy, kam až sahá historie vaší rodiny? S tímto vám dokáže pomoct zajímavá aplikace MobileFamilyTree 9, s jejíž pomocí si můžete vytvořit váš vlastní rodokmen. Jednotlivé zápisy samozřejmě můžete doplnit o další informace a mít tak nad vším perfektní přehled.

  • Původní cena: 779 Kč (379 Kč)

Human Resource Machine

Včera jsme vás informovali o slevě na populární hru Little Inferno HD. Za zvýhodněnou cenu si můžete pořídit i titul Human Resource Machine, který pochází od stejného vývojáře. Jedná se o logickou hru, kdy v každé úrovni dostanete od šéfa nějaký úkol. Vaším úkolem bude „naprogramovat“ pracující tak, aby ho co možná nejlépe splnili. Obtížnost je ale postupně stále náročnější.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Causality

Další logická hra, která dnes zamířila do akce, je Causality. V tomto titulu se vydáte na dobrodružnou výpravu napříč tajuplnými mimozemskými zeměmi, kdy budete muset skupině astronautů pomoct najít bezpečnou cestu. Zároveň budete cestovat časem, pracovat se svým já z minulosti a řešit různé hádanky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

My Pills Reminder

Jestliže každý den užíváte hned několik různých léků, tak by se vám mohla hodit aplikace My Pills Reminder. Jak je již z jejího názvu patrné, do tohoto programu si zapíšete všechny léky, které pravidelně užíváte a v kolik hodin. Následně vás už nástroj sám bude upozorňovat, a zároveň si do něj budete značit, zdali jste je už užili či nikoliv.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.